
איכות ומצוינות
כיקב בוטיק צעיר המשלב טכניקות וטכנולוגיות מגוונות בעת עשיית היין, גישתנו היא לייצר יינות באיכות גבוהה, המבוססים על בחירת כרמים נבחרים, זני פרי שחלקם פחות מוכרים לחיך הישראלי, תוך שילוב טכניקות מסורתיות ועכשוויות. אנו שואפים באופן תמידי לשפר את המוצרים שלנו, את השירות ואת הקשר ההדוק עם לקוחותינו, שאנו רואים בהם כחלק מהחברות שלנו.

הנאה
אנו מייצרים את היינות שאנחנו הכי אוהבים לשתות - יינות אלגנטיים וחדשניים שמייצגים את רגעי ההנאה הפרטיים שלנו אותם אנו מבקשים להעביר אליכם, בין אם בעת אירוח אצלנו במרכז המבקרים ובין אם תעשו זאת בביתכם או בכל מקום אחר כשאתם אוחזים אחד מהיינות שלנו. השאיפה שלנו היא שכאשר תאחזו בכוס את היין שלנו, תחוו ותרגישו שזהו רגע מיוחד, ותאפשרו לעצמכם לעצור ולו לרגע את מרוץ החיים, תעצמו עיניים, תשענו לאחור ופשוט תהנו.

אהבת האדמה
אנחנו מאמינים בעבודת האדמה והזיקה לארץ ישראל, שמירה על ערכי העבר, והשילוב שלהם יחד עם שאיפות העתיד והפיכת החקלאות לאידיאל הן כמטרה והן כייעוד. ייצור יין איכותי הוא תוצר של השקעה שמתחילה בכרם ובפרי, ורק לאחריהם קבלת החלטות נכונה, תשוקה, תעוזה, לקיחת סיכונים, שבסופו של דבר מסתכמים לכדי כוס יין אחת שמספרת את הסיפור כולו. בכל לגימה אנו מבקשים לתת לכם להרגיש את הכרמים והפרי שלנו, ולאפשר לאיכות היין שלנו לדבר בעד עצמה.

חדשנות
גישתנו לחדשנות ולסגנון חופשי לצד כבוד למסורת בעולם היין, הביאה להיכרות עם מספר ייננים צעירים ומבטיחים אשר סגנונם החדשני והיצירתיות שלהם השתלבה עם הרעיונות שלנו ויצרה שיתוף פעולה קסום ופורה, ובסופו של דבר להפקת יינות איכותיים שאנחנו אוהבים. לכל אורך תהליך הפקת היין אנו משתמשים בטכניקות וטכנולוגיות המדגישות בצורה הטובה ביותר את המאפיינים הייחודיים של הפרי. אנו בוחרים את הענבים בקפידה, מבצעים בדיקות ביקב על מנת ללמוד מכל בציר, ולאחר מכן מיישמים את התובנות והידע הנרכש לקראת הבציר הבא. כל יין ב"יקב אדרא" הוא ביטוי לכרם שנבחר בקפידה, ולאותו רגע מושלם שבו אנו בוצרים את הפרי – אלו אותם הגורמים המגדירים את הייחודיות של היינות שלנו.

קהילה וחינוך
תפיסת העולם שלנו מגלמת בתוכה חזון חברתי וקהילתי המעודד שיח ערכי ושיתופי עם הקהילה. אנו פועלים לקידום אמנים צעירים ואומני רחוב ע"י אירוח באירועים חברתיים לקהל הרחב. אנו מקיימים שוק איכרים ונותנים במה של ערך וכבוד לחקלאות וליצירה הישראלית, מקיימים סדנאות לארגונים, מארחים תלמידים ומעודדים אותם לחינוך אהבת הארץ ועבודת האדמה באמצעות הדרכה לגידול גפנים והתהליך בו מופק היין.